Testimoniale

“Aici am gasit personal de buna calitate, care doreste o colaborare de durata si care s-a pliat exact pe cerintele mele de recrutare oferite agentiei. Acum stiu ca orice problema legata de curatenie sau gasirea unei bone isi gaseste rezolvarea aici.”

Amalia Nastase,

“Compania Cleaning&Babysitting m-a salvat! Nu speram ca voi gasi vreodata o bona pe gustul meu (foarte exigent avand in vedere ca bebelusul meu avea o luna) si intr-un timp atat de scurt… Va multumesc.”

Maria Marinescu,

Vreau sa multumesc pe aceasta cale D-nei Carmen Suiu care m-a ajutat cu profesionalism in alegerea bonei potrivite pentru copilul meu.Am contactat agentia cand eram insarcinata in luna a opta gandindu-ma ca va fii dificil procesul de gasire a bonei pe care trebuia sa o cunosc inainte de nastere.Dupa discutia telefonica cu D-na Carmen Suiu privind criteriile de selectare a bonei ,dupa o saptamana am mers la agentie pentru inteviu unde am gasit persoana potrivita .Am fost foarte incantata de asistenta acordata si de atunci am recomandat cu caldura agentia prietenelor mele .Colaborez cu bona angajata de 2 luni ,sunt incantata de experienta ,caldura ,calmitatea acesteia.

Dr. Maria De Rubeis,

Dear Carmen,Dear Cleaning & Baby-sitting Team,These few word to say how happy my wife and I are about your services and the good staff you have recommended us. I guess we’ve the best baby-sitter ever and also our cleaning women is doing a perfect job. Nice and kind people,doing their work in a very good way, without big explanations behind. Once again, thank you very much for saving us time and knowing that our little baby and the household are in good hands! Kind regards,

Sasha A. Raisic,

„Am colaborat cu agentia C&B in mai multe rinduri, atit pentru serviciile de recrutare pentru menaj intern cit si pentru cele de recrutare pentru bone. Pe linga faptul ca in fiecare dintre cazuri am gasit persoane potrivite asteptarilor mele, cu o atitudine profesionista si responsabila, de-a lungul perioadei de recrutare am avut parte de o relatie extrem de binevoitoare si serviabila din partea echipei C&B, fapt care a facut ca intregul proces sa functioneze extrem de bine. Cu toate ca am avut la inceput retineri de a apela la o companie de recrutare, astazi, dupa experienta acumulata, recomand cu incredere si convingere echipa C&B tuturor celor care sunt in cautarea unui partener serios si competent pentru astfel de servicii.”

Dr. Ilinca Rosetti,

“Am colaborat cu agentia Cleaning and Babysitting in trei ocazii in care am solicitat servicii de recrutare pentru menaj intern, serviciu destul de dificil tinand cont de constringerile din piata de munca si de faptul ca, a fi intern este ceva ce putine menajere accepta cu usurinta avand familii sau alte obligatii. In fiecare caz in parte amgasit ceea ce am cautat fiind multumita nu numai de calitatea persoanelor recrutate dar mai ales de serviabilitatea, disponibilitatea si totala deschidere a personalului agentiei care s-a comportat in mod profesionist. Am recomandat si recomnad agentia ca fiind un furnizor de solutii de incredere.”

Madi Radulescu,

Call Now Button