Servicii

Echipa Cleaning & Babysitting RO are experienta din anul 2004 in domeniul serviciilor de curatenie si de recrutare personal casnic. Suntem printre primele firme din Romania care a dezvoltat serviciul de leasing de menajere si bone pentru zonele Bucuresti si Ilfov, in special Pipera-Tunari.

Babysitting

Bonele noastre sunt persoane atent recrutate si cu experienta care au grija de copilul dumneavoastra atunci cand sunteti la birou, in concediu sau cand doriti sa plecati la o aniversare si nu aveti bona

Leasing personal

Firma noastra cauta in permanenta cele mai bune menajere din Bucuresti si le angajeaza cu forme legale, le efectueaza analizele medicale, testarea psihologica si verifica recomandarile

Testare psihologica

Testarea psihologica – sau evaluarea pe baza testelor psihometrice – reprezinta multitudinea masuratorilor standardizate care au ca scop evidentierea unor trasaturi, atitudini sau nivelul unor aptitudini.

ingrijire-batrani-la-domiciliu.jpg

Ingriijire batrani

In aceste timpuri afectate de virusul COVID-19, izolarea batranilor si bolnavilor este cea mai importanta. Conform statisticilor din intreaga lume, rata mortalitatii a fost inregistrata in randul varstnicilor.

Taxa de interviuLEI100/interviu

Comisionul agentiei: 100 % din salariul negociat cu bona/ menajera (contractul are o perioada de gratie de 1 luna de zile, in care beneficiati de inlocuire gratuita a persoanei plasate, in cazul in care apar probleme si nu o pastrati).
Comisionul nu este returnabil; practicam doar inlocuirea gratuita a persoanei plasate.
Dosarul candidatei cuprinde: cazier, copie CI, testare psihologica si recomandari
-Dupa selectarea candidatei la interviu, semnam un contract la care adaugam fisa postului; achitati comisionul si intrati in perioada de acomodare si garantie de 1 luna de zile, perioada in care puteti schimba gratuit persoana selectata (in cazul in care nu sunteti multumit de serviciile acesteia).

  • Nu ne ocupam de analizele medicale ale candidatilor;
  • Nu trimitem doamne in proba fara semnarea contractului si achitarea comisionului;
  • Nu organizam interviuri la domiciliul clientilor, in cafenele sau alte locatii;
  • Pentru ca testele psihologice au valabilitate doar in momentul testarii, efectuam testarea psihologica a bonelor si menajerelor si la 3 si 6 luni. Reevaluarea este gratuita.
  • Comisionul se achita in urma interviului, daca este selectata persoana si nu depinde de data inceperii efective a jobului. De aceasta data se va tine cont atunci cand se calculeaza perioada de inlocuire gratuita de 1 luna de zile.
Call Now Button