Ingriijire batrani la domiciliu in Bucuresti si Ilfov

In aceste timpuri afectate de virusul COVID-19, izolarea batranilor si bolnavilor este cea mai importanta. Conform statisticilor din intreaga lume, rata mortalitatii a fost inregistrata in randul varstnicilor.

In aceasta situatie, Cleaning & Babysitting RO va sustine cu personal pentru ingrijirea varstnicilor la domiciliu, efectuarea cumparaturilor, achitarea facturilor, petrecerea timpului intr-un mod placut.

ingrijire-batrani-la-domiciliu.jpg

Programul pentru care puteti opta este fie unul cu 6-8 ore pe zi, fie unul cat mai limitat, care sa se rezume la necesitatile zilnice la care varstnicul trebuie ajutat( cumparaturi, gatit, curatenie, etc).

Va punem la dispozitie cazierul, buletinul si testarea psihologica a personalului recrutat, cu mentiunea ca evaluarea medicala nu intra in profilul nostru de activitate. 

Echipa noastra are experienta din anul 2004 in recrutarea personalului casnic: bone, guvernante, menajere, bucatarese, soferi, ingrijitoare pentru varstnici.

Suntem alaturi de dumneavoastra si in timpul epidemiei, incercam sa ne reinventam si sa va oferim servicii de calitate ca si pana acum, chiar daca lucram online, de la distanta.

Apelati cu incredere numerele de la contact, trimiteti-ne mailul cu solicitarea dumneavoastra si suntem siguri ca impreuna vom gasi o solutie cat mai potrivita.

Call Now Button