Despre noi

Echipa Cleaning & Babysitting

Echipa Cleaning & Babysitting RO are experienta din anul 2004 in domeniul serviciilor de curatenie si de recrutare personal casnic.

Suntem printre primele firme din Romania care a dezvoltat serviciul de leasing de menajere si bone pentru zonele Bucuresti si Ilfov, in special Pipera-Tunari. Suntem o agentie acreditata A.N.O.F.M atat pentru mediere forta de munca, cat si pentru informare si consiliere profesionala. Serviciile de babysitting si cleaning pentru Bucuresti si Ilfov au la baza un program de 8-10 h/zi, 1-2 zile/ saptamana sau intern (cu cazare asigurata). Recrutam inteligent, onest, realist si gasim solutii viabile oricarei solicitari.

Vezi servicii!

Bonele sunt persoane cu experienta, blande, nefumatoare si cu recomandari.

Ele se ocupa de ingrijirea si supravegherea copilului, prepara hrana pentru copil, ii spala si calca hainutele. (Bonele noastre sunt persoane atent recrutate si cu experienta care au grija de copilul dumneavoastra atunci cand sunteti la birou, in concediu sau cand doriti sa plecati la o aniversare si nu aveti bona de weekend. Bonele, de obicei, se ocupa de prepararea hranei copilului, de curatenia in camera lui, ele sunt un bun companion la joaca si urmeaza cu precizie indicatiile parintilor. Ele nu se ocupa de menajul pentru intreaga familie, insa va putem recomanda o menajera pentru 1-2 zile/ saptamana sau chiar zilnic
Puteti opta pentru o bona de la 4 la 10 ore/zi, 5 sau 7 zile/saptamana, pana la o persoana interna care sa locuiasca permanent cu dumneavoastra.)

Vezi oferte de munca!

Guvernantele cunosc o limba straina, au studii superioare si se ocupa strict de educatia copilului dumneavoastra.
Acestea stimuleaza creativitatea si inteligenta copilului prin jocuri si activitati placute adecvate varstei. (Guvernantele se ocupa exclusiv de educatia copilului si de formarea lui in viata. Sunt persoane care au studii superioare, cunosc limbi straine si au grija de conduita copilului si stimularea intelectuala si creativa a acestuia. Programul pentru o guvernanta este intre 2h-8h/zi.)

Vezi oferte de munca!

menajere

Menajerele se ocupa de curatenia in locuinte si firme. Serviciul de curatenie poate fi de:

– intretinere (cu frecventa zilnica sau saptamanala);
– generala (dupa constructor, de sarbatori, mutari, reparatii).
(Persoanele care presteaza serviciul de menaj au experienta si recomandari. Sunt persoane dinamice, de incredere si dispuse sa lucreze pe termen lung.
Curatenia se va efectua dupa un program stabilit initial cu clientul la interviu. Curatenia in casa nu include si serviciul de gatit, calcat, efectuat cumparaturi, platit facturi, menaj in alte case sau spatii decat cele stabilite initial decat cu acordul nostru ca agentie de intermediere si al dansei ca menajera plasata prin intermediul nostru. Serviciile suplimentare vor fi platite separat.
Puteti opta pentru o menajera cu program de 4 ore sau 10 ore/zi, 1 zi, 2 sau 5 zile/saptamana, pana la o persoana interna care sa locuiasca permanent cu dumneavoastra.)

Vezi oferte de munca!

Call Now Button