Actiuni umanitare

Actiunea umanitara “Acasa!”

Cleaning & Babysitting RO a organizat in perioada 05-20 mai 2010 prima etapa a unui program umanitar intitulat “Acasa!” prin intermediul caruia a dorit sa acorde sprijin copiilor proveniti din medii devaforizate.

Filosofie
Exact acum 6 ani Agentia de Menajere si Bone a aparut intr-un vis, la propriu vorbind. Cu mult curaj, visul s-a implinit, este real si frumos in continuare. Nu exista niciun fel de exagerare in aceasta poveste, insa voi povesti altadata despre acest lucru…
Acum mi-am permis sa va propun sa participati alaturi de noi la o campanie umanitara prin care dorim sa incurajam copiii sa viseze. Visul lor de a avea hainute, jucarii sau carti va fi real!

Practica
Asadar, rugati-va copiii sa impacheteze cateva lucruri pentru urmatorii copii care s-au nascut in familii defavorizate si au nevoie reala de ajutorul dvs. Ei au fost identificati de curand in satul Ragu, comuna Uliesti din jud. Dambovita:

1. Nita Felicia, 12 ani;
2. Nita Auras, 12 ani;
3. Nita Aurica, 10 ani;
4. Neagu Miruna, 13 ani;
5. Neagu Pui, 5 ani;
6. Neagu Ami, 4 ani;
7. Enache Cornelia, 12 ani;
8. Enache Gheorghita, 11 ani;
9. Enache Alin, 5 ani;
10. Iancu Iulia, 14 ani;
11. Iancu Gogu, 15 ani;
12. Iancu Cernat, 13 ani;
13. Baragan Danila, 8 ani;

Procedeu
Sunati-ma zilnic numai intre orele 14.00-16.00 la 0721.796.468 sau 021.313.5959 pentru detalii sau pentru a trimite un agent in vederea ridicarii pachetului pregatit pentru unul dintre copiii de mai sus. Personal voi merge cu echipa sa impartim pachetele colectate!

Scop
Ganditi-va cat de importanti sunt primii pasi in viata, cat de important este zambetul unui copil si cat de important este sa visezi. Eu stiu!

Rezultate
Iata cateva dintre pozele facute duminica impreuna cu copiii din satul Ragu. Ideea noastra de a ajuta acesti copii nascuti si crescuti in conditii defavorabile a fost surprinzator de bine primita de catre dvs.

actiune umanitara

…………………………….

Multumim in mod deosebit Ioanei Folica, Cameliei Ispas, Silviei Dinu, Georgianei Stancu, Ileana si Cristina Neagu.
Intalnirea a avut loc acasa la Miruna, o fetita de 13 ani care astepta laolalta cu ceilalti copii sosirea noastra linistiti, fiecare pe scaunelul lui. Au fost impartite hainutele, jucariile, plus dulciuri din partea noastra.
Credeti-ne ca n-am vazut copii mai tristi ca acestia, nu stiau sa zambeasca, sa se bucure nici macar atunci cand au primit pachetele pregatite pentru ei…!
Acest lucru ne-a incurajat sa continuam proiectul nostru umanitar cu implicatia noastra directa si facem apel din nou la bunavointa dumneavoastra de a suna sau trimite un sms la 0721796468 (Carmen) atunci cand nu aveti cui oferi hainutele pe care nu le mai poarta copiii dvs., jucariile sau cartile care nu va mai folosesc.

Multe multumiri,
Echipa Cleaning&Babysitting RO

…………………………….

Actiunea umanitara din zona Valea Plopului

Decembrie 2011,
Prahova

In data de 14 Decembrie 2011, ne-am deplasat in tabara de copii din Satul Valea Screzii, com. Posesti, jud Prahova, in dorinta de a organiza o actiune caritabila cu cele 400 de persoane ( majoritatea copii), care se afla la limita subzistentei.

Conditiile de viata sunt precare, intr-o casa veche, neincalzita, traiesc multi copii fara parinti sau care provin din familii sarace si de care se ingrijesc doi preoti asigurandu-le cu greu traiul zilnic. Pe langa mancare si haine lipsesc lemnele pentru incalzit asezamantul si chiar apa este o problema, din cauza secetei care a avut loc, putul din curte seaca de cele mai multe ori. Problema lor este foarte grava, actiunea de intrajutorare nu se refera numai in timpul sarbatorilor, ea trebuie sa capete un caracter permanent si cu implicarea tuturor factorilor de decizie, in special a autoritatilor locale.

Martie 2012,
Buzau,

Actiune desfasurata cu ajutorul Preotului Marian. Cateva detalii despre situatia copiilor din Buzau:

Schimba un destin! << >> Impreuna schimbam destine !

Call Now Button